“De Buitenkok maakt een feestje helemaal af”

De Buitenkok heeft een eigen buitenkeuken op het erf en verzorgd samen met Philadelphia veelal de catering bij feesten en partijen. De Buitenkok gebruikt hierbij uiteraard de groente, kruiden en het fruit uit Park Bredelaar. Afgelopen jaren heeft de Bredelaar zich ontwikkeld tot een authentieke locatie voor bedrijfs- en familiefeesten, voor bruiloften en verjaardagen in festivalsfeer. De kapschuur en de karakteristieke stretchtent bieden onderdak in geval van slecht weer, maar als het even kan, gebruiken we de oude bongerd als plek. Er  is geen mooiere plek voor een etentje aan een lange tafel, zoals de Italianen dat doen. 

De Buitenkok is vanaf het begin betrokken bij Park Bredelaar en heeft een grote bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van De Bredelaar als sfeervolle locatie voor feesten en partijen.  De Buitenkok daarom als cateraar exclusiviteit op De Bredelaar.

Trouwen op de Bredelaar

De Bredelaar is een fantastische locatie voor een trouwerij.  in festivalstijl. De Buitenkok maakt het helemaal af, met heerlijke en stoere gerechten uit de moestuin van Park Bredelaar. 

Workshop Buitenkoken

De Buitenkok verzorgd workshops Buitenkoken, waarbij wordt gekookt op houtvuur. We gebruiken daarbij gietijzeren pannen en heksenketels. Eerst gaan we de moestuin in en oogsten we de verse groenten, kruiden en fruit. Vervolgens gaan we in groepjes aan de slag. De workshop duurt ongeveer vier uur (inclusief eten) en is perfect voor een bedrijfsuitje waarbij samenwerken, ontspanning en gezeligheid centraal staan. 

 

Heeft u interesse in de mogelijkheden?