Tickets

Harp Songs

20 september

Welkom op De Bredelaar

De Bredelaar is een buitenplaats midden in Park Lingezegen tussen Arnhem en Nijmegen. De Bredelaar bestaat uit een boerderij, een camping, een pocketpark en is tevens een werkplek voor vrijwilligers en mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Op de Bredelaar werken we allemaal samen.

We hebben een grote moestuin met groenten, bloemen en fruit, een smelterij waarin we kaarsen maken en een werkplaats, waar we timmeren of repareren. Ook kun je werken op de geitenboerderij, de camping of tijdens een van de bijeenkomsten of evenementen op het erf of in het park.

Kortom er is altijd wat te doen op de Bredelaar. 

Registreer hier

voor aanwezigheid

tijdens een bijeenkomst

Betalen aan Stichting Park Bredelaar.

Op de geitenboerderij leven 2000 melkgeiten en lammeren. De geiten produceren melk voor de zuivelindustrie. De kleinschalige boerderijcamping bevat 25 kampeerplekken en ligt midden in het landelijk gebied van Park Lingezegen.

Park Bredelaar is een pocketpark met een moestuin met vergeten groenten en fruit. Het park is openbaar voor bezoekers en in het seizoen verkopen we groenten en fruit aan de weg. Het park wordt onderhouden door vrijwilligers in samenwerking met Philadelphia. 

 

Philadelphia heeft een werklocatie en dagbesteding op de Bredelaar voor mensen met een arbeidsbeperking. De medewerkers werken in de moestuin, op het erf, op de boerderij of op de camping. 

De Bredelaar afhuren?
Dat kan, mits 1,5 meter!

De Bredelaar is te huur voor feestjes, partijen, bruiloften en voor bedrijfsmatige evenementen. 

De buitenplaats is een sfeervolle en authentieke locatie voor een feestje of een evenement in de buitenlucht. In het park, in de oude bongerd of onder de kapschuur met tent. We hebben voor elke gelegenheid een passende en sfeervolle plek. 

Vanwege Corona gelden uiteraard allerlei beperkingen voor bijeenkomsten. Wij nemen de RIVM-richtlijnen serieus. Graag bespreken wij met u de (on)mogelijkheden op onze locatie. Neem hiervoor contact met ons op. 

Onze andere partners