Een landelijke omgeving met veel activiteiten en bezienswaardigheden. Leer de verhalen kennen van onze mensen en de vele gebouwen op het terrein. De dag schiet voorbij, geniet samen van de mooie warme avonden en zachte ochtenden. Wordt wakker en fris jezelf op in onze sanitaire voorzieningen. Zo kan je een rijkgevulde dag met activiteiten weer aan.

De Boerderijcamping

Onze boerderijcamping is een heerlijke plek om van uw vakantie te kunnen genieten. Naast de geitenboerderij ligt de nieuwe camping met ruime en comfortabele kampeerplaatsen. De camping grenst aan de Oude Bongerd en het in 2016 geopende Park Bredelaar en geeft een prachtig uitzicht over landbouwgebied. De camping is geopend in het voorjaar van 2018. Het nieuwe sanitairgebouw is gereed voor gebruik en alle voorzieningen zijn klaar.

Alle plekken zijn voorzien van een eigen elektriciteit- en wateraansluiting met afvoer. Daarnaast is een WIFI-netwerk aangelegd waardoor elke plek toegang tot internet heeft.

Het sanitairgebouw is in 2018 nieuw gebouwd in de vorm van een oude hooimijt. Het sanitairgebouw bevat toiletten, douches (ook speciaal voor minder validen), een overdekte vaatwasruimte (aan de buitenzijde) en een wasmachine en droger.

Seizoen

De camping is het gehele jaar geopend.

Prijzen

De tarieven zijn als volgt: € 18,50 (voor SVR-leden) en € 20,50 voor niet SVR-leden, (all-in) per dag.

Dat is voor 1 plek met caravan, camper of tent en twee personen.

Foto’s van de camping

Sanitaire voorzieningen

Omdat wij weten hoe belangrijke onze gasten sanitair vinden hebben wij ervoor gekozen om het complete gebouw te verbouwen in onze eigen stijl. Na een dagje entertainment is er niks beter dan onder een frisse douche stappen.
Het sanitair gebouw is in 2018 nieuw gebouwd in de vorm van een oude hooimijt. Het sanitair gebouw bevat de toiletten, de douches (ook speciaal voor minder validen) en een overdekte vaatwas ruimte (aan de buitenzijde).

Activiteiten

In het hoogseizoen zijn er verschillende activiteiten die u en uw gezelschap kunnen ondernemen. De boerderij is dan volledig toegankelijk om eens te kijken hoe het in het boerenleven er aan toe gaat! Of wilt u liever een rustig dagje beleven, loop of fiets dan eens rond in de prachtige omgeving.