De buitenlucht doet je goed!

Op de Bredelaar werk je lekker buiten in de frisse lucht. Samen kijken we wat je kan en wat je leuk vindt. Heb je groene vingers, werk je graag met dieren of ben je handig? We hebben voor iedereen werk.

Ook als het wat minder mooi weer is, dan gaan we binnen aan de slag.

Ons team (van links naar rechts): Carla, Anne-Marie en Jantien

Park Bredelaar is een prachtige werk- en dagbestedingsplek van Philadelphia

Wij zijn een maatschappelijk betrokken locatie en bieden een volwaardige werkplek met begeleiding aan mensen met een indicatie. Volwaardig betekent vol van waarde, helemaal meetellen en nodig zijn in het proces van het bedrijf. Meetellen betekent dat er gezien wordt wat iemand goed kan en waar werk en dagbesteding gecombineerd wordt. 

wat maakt deze plek zo uniek? We zitten op het prachtige erf van een melkveebedrijf voor geiten, met een eigen evenementenlocatie, een boerencamping en een grote moestuin. Hier tel jij helemaal en en wordt je betriokken bij alle werkzaaheden die hier plaatsvinden.

Heb je vragen of heb je belangstelling? Neem dan contact met ons op!

Ik heb het erg naar mijn zin en ik voel mij thuis op de Bredelaar. Lejkker buiten werken in de gezonde lucht, dat is echt iets voor mij. 

Luciano

Elke week loop ik samen met mijn collega’s door Park Bredelaar en Park Lingezegen om het zwerfafval op te ruimen. Dat doe ik graag en het park wordt er weer een stukje mooier van. 

Bas

Wij brengen jullie thuis

Onze groep vrijwilligers rijden dagelijks naar de verschillende woonhuizen in de regio om de medewerkers op te halen en thuis te brengen. Zo hebben we tijd voor een gezellig praatje met elkaar. Dat maakt het werken extra leuk!

René