De Bredelaar afhuren? Dat kan!

De Bredelaar is te huur voor feesten, partijen, bruiloften en voor kleinschalige bedrijfsmatige evenementen. 

De buitenplaats is een sfeervolle en authentieke locatie voor een feestje of een evenement in de buitenlucht. In het park, in de oude bongerd of onder de kapschuur met tent. 

Wij helpen u graag met het organiseren van uw evenement. 

 

Bruiloften

Trouwen op een van de meest romantische plekjes in Park Lingezegen. Daarna eten aan een lange tafel in de bongerd en jullie eigen festival waarbij de gasten kunnen blijven slapen op de camping.

Feestjes

Vier je verjaardag zoals jij dat wil. Samen met je familie en beste vrienden heerlijk genieten van het leven op een fantastische plek. Lekker eten, een goed drankje erbij en genieten van de buitenlucht. 

 

 Familiedagen

De bredelaar is een geweldige locatie voor familiedagen. Een leuke middag in een ongedwongen omgeving. Ook hebben we verschillende activiteiten, zowel actief als wat minder actief.  

 Bedrijfsuitjes

Samen met je collega’s een potje koken op houtvuur. Ontspannen en toch samenwerken. Ook bieden we andere workshops, zoals cajon spelen, beeldhouwen, lepel snijden, rondleidingen door Park Lingezegen, fietstochten en nog veel meer. 

Trouwen op een van de mooiste plekjes in
Park Lingezegen

 

Interesse?

Wij werken niet met standaard prijzen of prijslijsten, we hebben wel veel ervaring en weten heel goed wat we wel en niet willen op onze locatie. Veel kan, maar niet alles mag. Wij denken graag met je mee, binnen onze kaders.

Graag nodigen wij je uit voor een eerste kennismaking en een rondleiding door het park. Dan bespreken we ook de mogelijkheden en onmogelijkheden.