Werken op de Bredelaar

De Bredelaar is een maatschappelijk betrokken plek voor iedereen in onze samenleving. Participeren is voor iedereen anders. De één is op zoek naar vrijwilligerswerk, de ander naar een mooie plek waar je op je eigen niveau kunt werken met de bij jou passende begeleiding en uitdagingen.

Op de Bredelaar komt dat allemaal samen. Hier help je en kan je geholpen worden. We doen het met elkaar en voor elkaar.

De werkdruk is laag, het werkplezier is belangrijk. Samen groeien en bloeien wij.

Vrijwilligers zijn altijd welkom!

Heb je tijd en energie genoeg en zoek je vrijwilligerswerk? Dat kan bij de Grote Bredelaar. Als vrijwilliger kun je aan de slag bij Philadelphia. Je kunt meewerken in de moestuin of met een van de vele klussen die we hebben om het mooie erf te onderhouden, mooier en fijner te maken. Er is van alles te doen. Het fruit verwerken we o.a. in jam en compotes, dus ook voor keukenliefhebbers is er genoeg te doen. Ook hebben we werkplaatsen voor hout en een smelterij. Dus als je handig bent, is er altijd wel iets te doen. 

Je werkt alleen of samen met andere vrijwilligers of met mensen met een arbeidsbeperking. Het is er altijd gezellig en er is genoeg tijd voor een kop koffie. 

Dus, als je zin hebt om je handen uit de mouwen te steken en iets bij te dragen op de Bredelaar, neem dan contact met ons op. in overleg bepalen we dan wat je kan doen en wanneer.

Zoek je werk met begeleiding?

Philadelphia biedt een breed scala aan werkzaamheden met begeleiding voor mensen met een indicatie. Klik hier om meer te lezen over de begeleiding die Philadelphia kan bieden. 

Ik ben graag op de Bredelaar. Elke week maak ik het fruit schoon en drinken we samen een kopje koffie. Zo blijf ik actief en onder de mensen. 

Joop

Vrijwilliger moestuin