Wat kun je hier allemaal doen?

De Bredelaar is een buitenplaats, waar altijd veel te doen is. Met goed weer werken we zoveel mogelijk buiten, maar als het weer wat slechter wordt werken we binnen. 

Buiten – Meewerken in de moestuin

Je werkzaamheden bestaan uit alle voorkomende werkzaamheden in de moestuin. Van zaaien tot oogsten, van onkruid wieden tot het onderhouden van de paden. Je houdt van actief bezig zijn. 

Binnen – Meewerken op de boerderij

Dagelijks worden hier de geiten verzorgd. jij kunt helpen met het verschonen van de waterbakken, het uitmesten van de stallen, het schoonmaken van de melkruimtes en andere voorkomende werkzaamheden in en rond de boerderij. Ben jij enthousiast en actief?

Wij leren jou de werkzaamheden ter plekke!

Binnen – Schoonmaakwerkzaamheden

Je werkzaamheden bestaan uit het schoonmaken van kantines, spoelkeuken, kantoor en toiletruimtes. Bijkomende werkzaamheden kunnen de afwas van evenementen zijn of helpen met het schoonmaken van bijvoorbeeld de ramen van de stallen. Zeer afwisselend werk dus!

Buiten – Onderhoud van het erf

Gedurende het hele jaar is er werk op het erf voor jou. Van het snoeien van heggen tot het wieden van onkruid en van vegen tot het schoonhouden van de kapschuur waar evenementen plaatsvinden. 

Binnen – Werken in de houtwerkplaats

We hebben een mooie houtwerkplaats waar je verschillende producten kan maken die een relatie hebben met de natuur, zoals nestkasten, egelhuizen en insectenhotelletjes. Soms voor een opdrachtgever en soms voor eigen verkoop. 

Binnen – Overig

In de smelterij werken wij met oude kaarsen en kaarsresten. Van deze oude kaarsen maken wij mooie buitenfakkels en aanmaakblokjes voor houtvuren. Ook doen we inpakwerkzaamheden voor opdrachtgevers uit de buurt, zoals cadeautjes inpakken.