Ook voor uw

evenementen, feesten en partijen.

Lees meer over het afhuren van onze locatie.

Welkom op Park Bredelaar

Park Bredelaar is een buitenplaats en ligt midden in Park Lingezegen tussen Arnhem en Nijmegen. Park Bredelaar bestaat uit een boerderij, een camping, een pocketpark, een zelfoogsttuin en een winkel. Mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en vrijwilligers vinden hier een werkplek. Op Park Bredelaar werken we allemaal samen.

Er is werk in de zelfpluktuin, een smelterij waarin we kaarsen maken en een werkplaats, waar we timmeren of repareren. Ook kun je werken op de geitenboerderij, de camping, in de winkel of help je bij de bijeenkomsten of evenementen op het erf of in het park.

Kortom:  er is altijd wat te doen op Park Bredelaar. 

 

 

Park Bredelaar is een pocketpark met een zelfoogsttuin en openbaar toegankelijk voor bezoekers. Vrijwilligers en cliënten van  Philadelphia onderhouden het park.

 

Boerderijcamping

De kleinschalige boerderijcamping kent een unieke en landelijke ligging. Het bevat 25 kampeerplekken en is voorzien van moderne faciliteiten.

 

Philadelphia biedt op Park de Bredelaar dagbesteding en een volwaardige werkplek  aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Logo de Bredelaar