Mirmare – vitaliteitscoach

Ik zal me even voorstellen: ik ben Miriam Hol-Jansen. Als vitaliteits-coach ben ik partner van Park Bredelaar. Ik begeleid mijn cliënten naar een vitaler leven, tevens vanuit een stukje eigen ervaring. Vitaliteit staat voor gezond zijn in lichaam en geest. Door bewustwording van je eet- en beweegpatroon, naar een leefstijlverandering. Geen crash dieet maar werken naar een blijvende verandering, kilo’s die eraf gaan en er vanaf blijven. Hierbij speelt je mindset ook een grote rol, je bewust worden van wat je voelt en denkt. Ben jij er klaar voor je eigen pad te gaan volgen en te stralen van energie?

Daarnaast geef ik buitentrainingen in Park Bredelaar en soms ook elders in Park Bredelaar. Op De Bredelaar, waar natuur en coaching samen komen heb ik mijn praktijk. Tijdens de trainingen die voor iedereen toegankelijk zijn staat een combi van natuurbeleving en training centraal. Een proefles is GRATIS, kom het ervaren! 

Interesse?
Kijk op www.mir-mare.nl

of stuur een mail naar
info@mir-mare.nl

Perfect Pilates

Miriam van Mir Mare verzorgt vanuit Park Bredelaar tevens perfect pilates lessen.

Waarom perfect pilates?
Perfect pilates is een training voor body & mind. Waarin kracht, lenigheid, coördinatie, stabiliteit, mindfulness en concentratie allemaal aan bod komt. Met de nadruk op de rompspieren. Perfect pilates is eenvoudig, intensief en doeltreffend. Waarbij we de les afsluiten met een ontspannende cooling down.

Perfect pilates is toegankelijk voor iedereen, onafhankelijk van leeftijd, geslacht of leefstijl. Ieder traint op zijn of haar eigen niveau.

 

Interesse?
Kijk op www.mir-mare.nl

of stuur een mail naar
info@mir-mare.nl