Partners van Park Bredelaar

Park Bredelaar is ontworpen en gerealiseerd in het kader van Park Lingezegen. Na aanleg is het park overgedragen aan de gemeente Overbetuwe die de exploitatie en het beheer op haar beurt heeft “uitbesteed” aan Stichting Park Bredelaar. De stichting is begin 2016 nieuw opgericht door de drie initiële partners, die ook de eerste drie jaar het bestuur vormden van Stichting Park Bredelaar. Inmiddels zijn meerdere partijen actief in en om Park Bredelaar. 

Melkgeitenhouderij en Camping De Grote Bredelaar

Park Bredelaar grenst direct en wordt gedeeltelijk omgeven door het erf en de gronden van Melkgeitenhouderij van den Toorn. Het beheer van het park wordt dan ook georganiseerd en uitgevoerd vanaf het erf van van den Toorn. De kas op het erf worden gebruikt voor het opkweken van het zaai- en plantgoed voor het park en de tractoren en de machines en van van den Toorn worden ingezet om de akkers in het park te bewerken.

Michiel van den Toorn is ook voorzitter van de stichting en dagelijks betrokken bij het reilen en zeilen in het park.

wERK EN BEGELEIDING De Grote Bredelaar van Philadelphia

Sinds september 2017 is Philadelphia actief in het park en op Buitenplaats de Grote Bredelaar met een nieuwe werklocatie. De deelnemers van de werklocatie werken mee met de verschillende partners op Buitenplaats de Grote Bredelaar samen, zoals Stichting Park Bredelaar, Geitenboerderij en Camping De Grote Bredelaar en De Buitenkok. Door onze krachten te bundelen kunnen wij een breed aanbod van activiteiten en werkzaamheden bieden.

Heb je een arbeidsbeperking en wil je graag begeleid bij ons werken? Of wil je eerst een kijkje nemen op deze locatie? Neem dan contact op met Carla Hofman, te bereiken op 06-11216784.

De Buitenkok

De Buitenkok is intensief betrokken bij het park.  De buitenkok verzorgt buitenkookworkshops waarbij wordt gekookt met vers geoogste groenten en fruit uit het park. Alles wordt vers bereid en gegaard op het houtvuur. Ook verzorgt De Buitenkok veelal de catering wanneer er evenementen of feestjes zijn. 

Wilt u meer weten over buitenkoken in Park Bredelaar? Neem dan contact op met De Buitenkok.

Mirmare – vitaliteitscoach

Ik zal me even voorstellen: ik ben Miriam Hol-Jansen. Als vitaliteitscoach begeleid ik mijn cliënten naar een vitaler leven, tevens vanuit een stukje eigen ervaring. Vitaliteit staat voor gezond zijn in lichaam en geest. Door bewustwording van je eet- en beweegpatroon, naar een leefstijlverandering. Geen crash dieet maar werken naar een blijvende verandering, kilo’s die eraf gaan en er vanaf blijven. Hierbij speelt je mindset ook een grote rol, je bewust worden van wat je voelt en denkt. Ben jij er klaar voor je eigen pad te gaan volgen en te stralen van energie?

Daarnaast geef ik buitentrainingen bij park Lingezegen en sinds kort ook in park de Bredelaar. Op deze top locatie, waar natuur en coaching samen komen heb ik mijn kantoor. Tijdens de trainingen die voor iedereen toegankelijk zijn staat een combi van natuurbeleving en training centraal. Een proefles is GRATIS, kom het ervaren!

Voor meer informatie kijk op www.mir-mare.nlof stuur een mail naar info@mir-mare.nl